Gyakori kérdések

Hogyan működik a Bio-Regulációs Technológia?

A BRT készülékek gyenge intenzitású hordozóhullámokat bocsátanak ki, amelyek képesek a szervezet kommunikációs folyamataihoz kapcsolódva, annak saját jeleit továbbítani, így a szervezet információáramlása akadálymentessé válik, a szervezet működése összehangolttá válik.

Érzek-e valamit kezelés közben?

A BRT önmagában semmiféle érzetet nem vált ki. Néhányan bizsergő érzésről számoltak be, de a felhasználók többsége a használat közben nem érzékel fizikai érzeteket. A későbbiek során maga a változás válik érzékelhetővé, elsőként ellazulást, melegség-érzetet, néha hideg fuvallatot egyes energiapályák mentén.

Bárki használhatja? Mi a helyzet a terhes nőkkel és kisbabákkal?

Ha panasza van, mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával. A BRT rendkívül alacsony intenzitású jeleket használ. Orvosi eszközök mellett, terhesség alatt és szülés közben is alkalmazzák ezt a módszert. Kisgyermekek 3 év alatt az anyuka ölében ülve is használhatják, az anyukával együtt. Nekik elégséges, ha 60 cm-en belül vannak a jeladótól.

Miért kell inni a programok előtt és után?

A szervezet elektromos vezető-képessége javul jobb hidratáltság esetén. Így a kommunikációs jeleket hatékonyabban tudja áramoltatni és hasznosítani.

Milyen típusú készülékek érhetők el a Mátrix központban?

A központban a professzionális felhasználásra gyártott BRT készülékeket használjuk. E mellett otthoni használatra szánt készülékeink is léteznek, melyek központunkban megrendelhetők.

Mi a különbség az otthoni és professzionális készülékek között?

A professzionális készülékek szakemberek számára készültek, programválasztékuk, valamint a programok hossza is ehhez illeszkedik. Otthoni készülékeink felhasználóbarát kezelőfelülettel, áttekinthető programválasztékkal bírnak. Az egész család számára bármely hétköznapi helyzetben kényelmesen használhatók.

Milyen hosszúak a programok?

Minden készülékünk más és más. A programok hossza is változó, a 10 percestől kezdődően akár 10 órás is lehet. Leggyakoribbak a 30-60 perces programok. Kérjük, olvassa el a készülékek kézikönyvét, ahol ezek az adatok szerepelnek ill. kérje munkatársaink tanácsát.

Naponta hányszor használhatom a készüléket?

Ez nagyon változó, készüléktípustól és az alkalmazási területtől is függ. Az otthoni készülékeket napi 2-6 alkalomra terveztük. Ehhez pontos tájékoztatást nyújtunk a vásárláskor és kézikönyvünkben is talál bővebb útmutatót.

Pacemaker és gyógyszeres kezelés mellett is használható a készülék?

Igen az alacsony intenzitás miatt a technológia bármilyen kezelés mellett alkalmazható, beleértve a gyógyszeres kezeléseket is.

Számít-e a jeladó matrac és jeladó párna mérete?

Igen, minél nagyobb a jeladó felület, annál nagyobb területen történik az informatikai támogatás.A nagy jeladó matracot ágyon fekve célszerű alkalmazni. A kisebb jeladó párnákat fotelben, széken, autóban ülve is használhatja. Nagyobb matracok használata mellett a legkisebb párnával lokálisan, a probléma helyére helyezve tovább növelhető a hatás.

Csak otthon használható a készülék?

Léteznek un. mobil készülékek, amelyek zsebben, vagy nyakba akasztva bárhol használhatók. Mobil készülékeinkben van egy beépített jeladó, ami lehetővé teszi, hogy egész nap, mozgás közben is használja az eszközt. Az intenzívebb hatás érdekében ezekhez is csatlakoztatható nagyobb méretű jeladó párna.

A jeladók által kibocsátott jel zavarhat-e más eszközöket?

A BRT készülékek jeleinek intenzitása maximum 20%-a, a Föld által kibocsátott mágneses mezőének. A BRT készülék a szervezet saját jelszintjén dolgozik. A technológia rendkívül biztonságos alacsony jelszintje miatt és semmiféle más készülék működését nem befolyásolja. Eszközeink az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek megfelelően készülnek és külső ellenőrző szerv által bevizsgáltan megfelelnek a 60601 és 55011 szabványnak, tehát más eszközöket nem zavarnak. (Elektromágneses kompatibilitás-vizsgálat).

Honnan tudom, hogy melyik programot válasszam?

A programok neve segít a választásban, melyek a támogatni kívánt területek és élettani folyamatok szerint kerültek megnevezésre. (Emésztés, alvás, relaxáció, izom, keringés, ízület, stb.). Professzionális készülékek esetén (Lenyo Lux, Sano Center), kész program-kombinációkat is kínálunk. Az LCC-hez oktatást biztosítunk. A készülékeknél a Felhasználás oldalon talál bővebb információkat az alkalmazással kapcsolatban.

Lehet-e káros mellékhatása a BRT eszközök használatának?

Semmilyen káros mellékhatás nem ismert.

Gyógykezelések és terápiák mellett is használhatók a Lenyo eszközök?

Bármilyen természetgyógyászati gyógymóddal és az akadémiai orvoslás módszereivel is harmonikusan együtt alkalmazható.

Mit jelent az intenzitás a Fractal készüléken? (NORMÁL, SZENZITÍV, FEL, LE, FEL-LE)

Általában használja a normál intenzitást (felnőtt, jó állapotban lévő szervezeteknél)
Legyengült állapotban, gyerekek, illetve idős személy esetén a szenzitív intenzitást válassza.
Magasvérnyomás-betegségben szenvedőknek és izomgörcsökre hajlamosaknak, valamint vegetatív idegrendszeri problémákkal küzdőknek a lefelé hullámzó intenzitás (LE) ajánlott

Gyenge tónus esetén a felfelé hullámzó intenzitást (FEL).

Azon személyek, akik sportos, jó fizikai állapotúak, jól működik a keringési rendszerük és szervezetük nincsen elsavasodva, használhatják a le-föl hullámzó intenzitást (FEL-LE) Ez a legerősebb üzemmód, ezért javasoljuk, hogy csak a gyakorlati tapasztalattal rendelkezők használják.

Fémbeültetést követően alkalmazható-e a BRT?

Igen, mivel a mágneses indukció nagysága elhanyagolhatóan kicsi és semmilyen számottevő kölcsönhatás nem jön létre a fém implantátummal.
Daganatos betegek alkalmazhatják-e a BRT eszközöket?
Daganatos megbetegedés nem kizáró tényező. Gyógykezelések és terápiák mellett is használhatják. A kellemetlen mellékhatások miatti közérzet javításában számíthatunk rá.

Túladagolható-e a készülékek használata?

A szervezetnek időre van szüksége az információk feldolgozására, így célszerű a programok használatát követően szünetek beiktatása. A hosszabb programokba szünetek is be vannak építve. A legjobb hatékonyság érdekében a használatra vonatkozóan célszerű betartani a kezelési útmutatót.

Hány év garancia van a BRT készülékekre?

A Hippocampus-BRT Kft., a vonatkozó előírások szerint a készülékekre 2 év, a tartozékokra 6 hónap garanciát vállal. A garancia a készülékek (számla szerinti) üzembe helyezésének időpontjától számít.

Van-e magyarországi szervizháttér?

Igen, van. Igény esetén, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Feliratkozás a hírlevélre

Matrix információk

Sikeres feliratkozás!