Munkatársaink

Lednyiczky Gábor

Ügyvezető igazgató

Régi vágyam teljesült a Mátrix Központtal: a szervezet egységét támogatjuk, méghozzá úgy, hogy mindenki odafigyelhessen saját magára, észrevehesse belső blokkjait, melyek feloldásra várnak.

Egész életemet annak a kutatásnak és fejlesztéssorozatnak szenteltem, amely a sejtek és szövetek kommunikációs folyamatait és adaptációs tevékenységeit optimalizálja. A KIT módszer mindenki számára megfoghatóvá teszi a „belső béke” és a „teljesítményoptimalizálás” fogalmait, mert már első alkalommal olyan élményhez juttatja az embert, amely új korszakot nyit az életében: elméje megpihen, lelke kiegyensúlyozottabb lesz, szellemi frissessége javul.

Munkatársainkkal olyan légkört teremtünk, amelyben mindenki a saját ritmusában járhatja be a testi és lelki egyensúlyhoz vezető utat, megélheti szíve legbelső vágyát, a szeretetet. Tematikáink abban segítenek, hogy életünk minden területén követhessük szervezetünk igényeit, azaz elégedetten és életerősen élhessük napjainkat.

A korábbi traumák jobb feldolgozása által önelfogadásunk és önértékelésünk nagyot fejlődik. A kialakuló belső harmónia emberi kapcsolatainkban is megnyilvánul, mert megnövekedett lelki stabilitásunk és terhelhetőségünk környezetünk reakcióiban is változást eredményez: elfogadottságunk javul. Ezt a folyamatot segítjük a Mátrix Központban, minden szolgáltatásunkat és oktatási tevékenységünket ehhez igazítjuk.

Dr. Dézsi László

patofiziológus és a nanomedicina szakértője, egyetemi magántanár – KIT oktató

A szervezet elektromos jellemzői automatikusan elvezettek a biokibernetikai szemlélethez. A KIT módszerének komplexitása és alkalmazása egybeesik a biológiai rendszerszemléletü élettannal és ezért tudok vele azonosulni.

A Központ oktatási programjaiban professzori tapasztalataimat és szakmai felkészültségemet is kamatoztatni tudom. Műszaki érdeklődésem lehetővé teszi, hogy a KIT eszközeit a fizikai működési jellemzőket illetően is átlássam és mások számára érthetően továbbadjam. Nagyon élvezem, hogy egy korszakalkotó folyamatban veszek részt a Mátrix létrehozóival együtt.

Hitvallásom, hogy az ismeretek folyamatos bővítése lehetővé teszi szellemi és lelki frissességünk kibontakozását. Újból és újból megújulunk az élmények és az ismeretek mély belső integrálása által.

Dr. Ketskés Norbert

Holisztikus orvos

Horváth Ange László

KIT asszisztens és FittAktív edző

A fizikai és a mentális felkészültséget segítem munkámmal. A “FittAktív” tréningjeimmel sokkaknak vagyok a hét fénypontja.

Egyéni és csoportos foglalkozásokat tartok, ahol figyelemmel és empátiával foglalkozom az alaposan megizzasztott klienseimmel. Arra a nyitottságra vezetem rá a vendégeimet az edzéseken keresztüll, amit a fizikai tréningek által kiváltott felszabadultság érzete ad.
A KIT további lehetőségekekhez juttatott a fizikai és a szellemi terhelhetőség növelését illetően.

Hitvallásom az, hogy a test átmozgatása a lélekre is kihat. A szellemi teljesítőképességet különböző módon lehet optimalizálni.

Meggyőződésem, hogy a tapasztalatok megosztása negyon hasznos, mert egymás tapasztalatiból sok értékeset leszűrhetünk saját életutunkra vonatkozóan. Folyamatosan készítek video és audio feljegyzéseket a KIT-ról, az érdekes esetekről, a tanfolyamokról, Gábor munkájáról és a Központ működéséről.

Erdei Zoltán

Mediball edző

Sidiropoulou Niki

KIT asszisztens és reflexológus, olimpikon és európabajnoki második párbajtórvívó

Mint a görög mitológiában Niki=Niké a „győzelem Istennője” kísérte csatába a harcosokat, úgy kíséri életemet a tűz, az erő és a győzni akarás mellett a kiegyensúlyozottság, harmónia és vidám optimizmus.
30 évet eltöltve a vívópástokon, két Olimpiát és számos világversenyt megjárva, ma is aktív sportolóként sokat tapasztaltam a szervezet működéséről, igényeiről, a psziché testre gyakorolt jelentős hatásáról.

Két gyermekem születésével a Világ méginkább, mint egység jelenik meg előttem, úgy, ahogy egy sejtben benne van az egész ember vagy, ahogy egy gyermekben benne van az egész világ. A család egysége és energiái nap mint nap feltöltenek, mint ahogy én is töltöm őket, sokminden mellett, a főzés iránti mérhetetlen szeretetemmel, amit a magyar és görög gyökereimből kinőve főleg a mediterrán konyhának köszönhetek.

Immár négy éve pedig rátaláltam arra a formára, a reflexológiára, amivel a láb reflex- és meridiánpontjainak masszírozásával segítem a tüzet újraéleszteni mások szervezetében is, hogy a sejtek életében a kommunikáció áramlása újra megfelelő legyen. Mindezt egyidőben és harmóniában a KIT technológia csodálatos működésének a segítségével, melyet már én is több éve használok otthon is, főleg a sportolást követő regeneráció elérésére.

Hitvallásom, hogy a kellemesen relaxált állapotban mindenki megközelíthető az érintésen keresztül. A lélek megérintettsége felkelti bennünk a vágyat a saját központunk megismerésére. Új életfázis kezdődik és ebben motiválom a vendégeimet.

Feliratkozás a hírlevélre

Matrix információk

Sikeres feliratkozás!