Munkatársaink

Lednyiczky Gábor

Ügyvezető igazgató

Régi vágyam teljesült a Mátrix Központtal: a szervezet egységét támogatjuk, méghozzá úgy, hogy mindenki odafigyelhessen saját magára, észrevehesse belső blokkjait, melyek feloldásra várnak.

Egész életemet annak a kutatásnak és fejlesztéssorozatnak szenteltem, amely a sejtek és szövetek kommunikációs folyamatait és adaptációs tevékenységeit optimalizálja. A KIT módszer mindenki számára megfoghatóvá teszi a „belső béke” és a „teljesítményoptimalizálás” fogalmait, mert már első alkalommal olyan élményhez juttatja az embert, amely új korszakot nyit az életében: elméje megpihen, lelke kiegyensúlyozottabb lesz, szellemi frissessége javul.

Munkatársainkkal olyan légkört teremtünk, amelyben mindenki a saját ritmusában járhatja be a testi és lelki egyensúlyhoz vezető utat, megélheti szíve legbelső vágyát, a szeretetet. Tematikáink abban segítenek, hogy életünk minden területén követhessük szervezetünk igényeit, azaz elégedetten és életerősen élhessük napjainkat.

A korábbi traumák jobb feldolgozása által önelfogadásunk és önértékelésünk nagyot fejlődik. A kialakuló belső harmónia emberi kapcsolatainkban is megnyilvánul, mert megnövekedett lelki stabilitásunk és terhelhetőségünk környezetünk reakcióiban is változást eredményez: elfogadottságunk javul. Ezt a folyamatot segítjük a Mátrix Központban, minden szolgáltatásunkat és oktatási tevékenységünket ehhez igazítjuk.

Életem első része a nevelés alapköveinek aktualizálásával telt, majd a mindennapi traumák felismerésével és a mély traumák feldolgozásával kezdtem el foglalkozni.

Hitvallásom, hogy a mély élmények maximális feldolgozása és a belső energiák áramlása az, ami az egészséges életet mindig is biztosította. Ezt tapasztaltam gyermekkoromban a falusi családoknál, ezt tanultam sok-sok élettapasztalatom által.

A pszicho-szomatikus blokkok kisimulása az, ami megfogott a Mátrix Központban, ahol az előkészületek alatt megtapasztaltam a KIT holisztikus stressz-feldolgozó lehetőségeit.

Dr. Ketskés Norbert

Holisztikus orvos

Dr. Mérő Éva

bölcsész, újságíró és marketing szakértő

A belső és a külső kommunikáció összehangolására helyezem a hangsúlyt a munkámban. A Mátrix Központot újságírói és szervezői tapasztalataimmal támogatom, mert azt érzem, hogy egy ilyen kíváló kezdeményezés erős társadalmi integrációt érdemel.

A KIT módszerét magam is naponta használom, mert érzem a kiegyenlítő hatását, olyan könnyűnek nyugodtnak érzem magam általa, mint a harmincas éveimben.

Hitvallásom, hogy a részterületekben való elmélyülés mellett a folyamat egészének szem előtt tartása és a makro összefüggések felismerése a legfontosabb a tudományos igényű munkában.

Dr. Dézsi László

patofiziológus és a nanomedicina szakértője, egyetemi magántanár – KIT oktató

A szervezet elektromos jellemzői automatikusan elvezettek a biokibernetikai szemlélethez. A KIT módszerének komplexitása és alkalmazása egybeesik a biológiai rendszerszemléletü élettannal és ezért tudok vele azonosulni.

A Központ oktatási programjaiban professzori tapasztalataimat és szakmai felkészültségemet is kamatoztatni tudom. Műszaki érdeklődésem lehetővé teszi, hogy a KIT eszközeit a fizikai működési jellemzőket illetően is átlássam és mások számára érthetően továbbadjam. Nagyon élvezem, hogy egy korszakalkotó folyamatban veszek részt a Mátrix létrehozóival együtt.

Hitvallásom, hogy az ismeretek folyamatos bővítése lehetővé teszi szellemi és lelki frissességünk kibontakozását. Újból és újból megújulunk az élmények és az ismeretek mély belső integrálása által.

Sidiropoulou Niki

KIT asszisztens és reflexológus, olimpikon és európabajnoki második párbajtórvívó

Mint a görög mitológiában Niki=Niké a „győzelem Istennője” kísérte csatába a harcosokat, úgy kíséri életemet a tűz, az erő és a győzni akarás mellett a kiegyensúlyozottság, harmónia és vidám optimizmus.
30 évet eltöltve a vívópástokon, két Olimpiát és számos világversenyt megjárva, ma is aktív sportolóként sokat tapasztaltam a szervezet működéséről, igényeiről, a psziché testre gyakorolt jelentős hatásáról.

Két gyermekem születésével a Világ méginkább, mint egység jelenik meg előttem, úgy, ahogy egy sejtben benne van az egész ember vagy, ahogy egy gyermekben benne van az egész világ. A család egysége és energiái nap mint nap feltöltenek, mint ahogy én is töltöm őket, sokminden mellett, a főzés iránti mérhetetlen szeretetemmel, amit a magyar és görög gyökereimből kinőve főleg a mediterrán konyhának köszönhetek.

Immár négy éve pedig rátaláltam arra a formára, a reflexológiára, amivel a láb reflex- és meridiánpontjainak masszírozásával segítem a tüzet újraéleszteni mások szervezetében is, hogy a sejtek életében a kommunikáció áramlása újra megfelelő legyen. Mindezt egyidőben és harmóniában a KIT technológia csodálatos működésének a segítségével, melyet már én is több éve használok otthon is, főleg a sportolást követő regeneráció elérésére.

Hitvallásom, hogy a kellemesen relaxált állapotban mindenki megközelíthető az érintésen keresztül. A lélek megérintettsége felkelti bennünk a vágyat a saját központunk megismerésére. Új életfázis kezdődik és ebben motiválom a vendégeimet.

Szabó Nóra

Yoga oktató

Erdei Zoltán

Mediball edző

Fontosnak tartom, hogy a szervezet mélyebb összefüggéseivel is foglalkozzunk, azaz a belső irányítási és önszabályzó folyamatokkal is. A modern mérési módszerek mellett a részletes kikérdezésre is hangsúlyt helyezek, mert bármelyik részlet fontos lehet. Az előítélet mentes meghallgatást részesítem előnyben, számomra a biokémiai behatások mellett a mentális működés és a pszichés jellemzők is lényeges információt hordoznak a diagnózis felállításakor. Mindig az a törekvésem, hogy személyre szabottan és közösen alakítsuk ki az életmódváltoztatáshoz szükséges lépéseket.

A KIT a biokémiai szemlélet tágabb kontextusba helyezését is eredményezte nálam. Nagy tapasztalattal rendelkezem a sejtszintű tápanyagcsere területén és ebben nyit új dimenziót a biokibernetika.

Hitvallásom, hogy az anyag és az energia, valamint az információáramlás egymástól elválaszthatatlan körforgása
egyszerre lényeges az orvosi munkában. Célom, hogy olyan életmódhoz vezessem vissza a hozzám fordulókat, amely támogatja a szervezet önszabályzó folyamatait és lehetővé teszi az ortomolekuláris és a mikrobiológiai egyensúly természetes úton történő visszaállítását.

Liber Anikó

KIT asszisztens és jóga oktató

Saját betegségem figyelmeztetett arra, hogy szükséges átértékelnem az életvitelem. Ezek a folyamatok megtanították a felelősségvállalást és a tudatos döntéshozatalt. Életem más vágányra került és 2oo9-től már másokat is segítek a belső változások megélésében. A Matrix Központban sokéves KIT tapasztalatomat osztom meg.

A KIT módszerében a jóga és az érintés fontosságát is kihangsúlyozom, személyes és csoportos foglalkozásokat is tartok.

Hitvallásom az, hogy a figyelem és a kitartás kibontakoztatja énünkből a legjobbat és a szeretetteljes embert.

Horváth Ange László

KIT asszisztens és FittAktív edző

A fizikai és a mentális felkészültséget segítem munkámmal. A “FittAktív” tréningjeimmel sokkaknak vagyok a hét fénypontja.

Egyéni és csoportos foglalkozásokat tartok, ahol figyelemmel és empátiával foglalkozom az alaposan megizzasztott klienseimmel. Arra a nyitottságra vezetem rá a vendégeimet az edzéseken keresztüll, amit a fizikai tréningek által kiváltott felszabadultság érzete ad.
A KIT további lehetőségekekhez juttatott a fizikai és a szellemi terhelhetőség növelését illetően.

Hitvallásom az, hogy a test átmozgatása a lélekre is kihat. A szellemi teljesítőképességet különböző módon lehet optimalizálni.

Meggyőződésem, hogy a tapasztalatok megosztása negyon hasznos, mert egymás tapasztalatiból sok értékeset leszűrhetünk saját életutunkra vonatkozóan. Folyamatosan készítek video és audio feljegyzéseket a KIT-ról, az érdekes esetekről, a tanfolyamokról, Gábor munkájáról és a Központ működéséről.

Czirják Kitty

recepciós

Mindenkit szeretettel fogadok és otthonos melegséget teremtek a Központban.

A KIT segítségével javult a kommunikációs készségem és szívesebben végzem a munkámat. Mindenkinek szívből ajánlom a Központban alkalmazott technológiákat, mert magam is megtapasztaltam hasznosságukat.

Hitvallásom az, hogy a bizalom és az önbizalom az alapja a jó közérzetnek. Itt, a Központban meghittségben és kellemes ellazultságban töltjük a napokat és lehetővé tesszük a szervezetnek a mély relaxációt, a befelé figyelést. Én ehhez azzal is hozzájárulok, hogy figyelmes és előzékeny vagyok.

Stampf Kriszta

Al Ferasa Arcolvasás

Az Al Ferasa arcolvasás több ezer éves ősi művészete abban áll, hogy mikor mélyen ránézünk egy arcra, lehetővé válik jelentésének megfejtése. A genetikailag örökölt, gyermeki vonásokra a gondolkodás alakítja ki az izmokat, tehát amikor változik a gondolkodásunk, az érzelmeink, változik az arcunk is. Így lehetséges leolvasni az illető élettörténetét és így juthatunk el az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.

Hitvallásom és tapasztalatom, hogy az egyén az arcolvasás által közelebb lép saját magához és megérti szereteteit, embertársait, ezáltal ragyogóbb és felszabadultabb lesz.
Az egyéni konzultáció segít önmagunk elfogadásában és az egyensúly felé jutásban, az arcolvasás ismereteinek tanfolyamon történő elsajátítása új lendületet ad, hisz a tudás megszerzésével az arcok mesélni kezdenek.