Teljeskörű tápláltság

Az emberek kalóriákat számolgatnak. Pedig az evésben nem a kalóriabevitel az igazán fontos, hanem a tápanyag bevitel.

A kettő pedig nem jár együtt.
Sőt…

Gondoskodj (immun)sejtjeid kellő táplálásáról!

A probléma

A probléma az, hogy a modern élelmiszeripar termékeit fogyasztva  nem jutunk kellő mennyiségű és minőségű tápanyaghoz.
Kénytelenek vagyunk máshonnan pótolni a vitaminokat, ásványokat, nyomelemeket, aminosavakat stb., amikre a szervezetnek szüksége van. Ha nem tesszük, legyengülünk és méginkább ki leszünk téve a fertőzéseknek és (a divatos kifejezéssel élve) járványként terjedő nem fertőző betegségeknek.

Kis magyarázat

Sejtjeinknek tápanyagra van szüksége. Ehhez nem kell magyarázat.

Az egyik probléma (az emberek több mint 90%-ánál), hogy a sejtjeik membránja nem elég áteresztő (lásd itt)– a zsírsav egyensúly felborulása miatt.

Így, mégha be is visznek elegendő tápanyagot, az csak nagyon kis százalékban képes bejutni a sejtekbe.
A többit kiürítjük. Ezt hívjuk 2-tes típusú éhezésnek.

A másik probléma, hogy nincs is elég tápanyag az élelmiszereinkben.
Az elmúlt 80 évben drámaian csökkent a zöldségek és gyümölcsök ásványi anyag tartalma:

Ennek következtében egy városban lakó, bolti termékeket vásárló számára lehetetlen elegendő tápanyaghoz jutni.

Miért van ez így?

Az egész élelmiszer termelés iparosodott. Már nem termesztik a növényeket, nevelik a haszonállatokat, hanem termelik őket. A lényeg a mennyiség és nem a minőség.

Aztán a megtermelt „élelmiszer alapanyagból” gyárakban „feldolgozott élelmiszert” állítanakelő.
Megint, a cél nem a minőség, hanem a fogyasztás ösztönzés, esztétika, és a felhasználhatósági idő növelése (hogy messzebbre lehessen szállítani, tovább lehesen a polcokon tartani).

Ismered az élelmiszer univerzumot? Tudtad, hogy a rengeteg jól csengő márka mörött csupán néhány érdekcsoport áll?

 

Ha sejtjeink nem kapnak elég tápanyagot, éhség szignált küldenek az agyunknak, úgyhogy még többet eszünk. Méghozzá olyan dolgokat, amik nagy kalória tartalommal és kis tápanyagtartalommal rendelkeznek.
Ezért gyakran a 2-tes típusú (sejtszintű) éhezés elhízással jár.

Mit lehet tenni?

Nincs más választásunk: táplálékkiegészítőt kell szednünk.

Vagy még jobb, ha génbankból vásárolt ősi magokból saját magunk termesztjük és tenyésztjük amit megeszünk egy olyan helyen, ahol nem permeteznek és műtrágyáznak a közelben.

Vagy marad mégis a kiegészítő.

De mit szedjünk?
2019-ben 123.28 MILLIÁRD US$-t költött a világ táplálékkiegészítőkre. Ebből 100 milliárd lehet, hogy csak kidobott pénz volt. Csak az USA-ban 2016-ban több, mint 23.000 ember szorult sürgősségi ellátásra rossz minőségű vagy rosszul adagolt táplálékkiegészítőktől.

Fontos hát, hogy jó minőségű, biztonságos készítményt szedjünk.

Hol találunk jót?

Például átnézheted ezt az oldalt, amin a Nature munkatársai összegyűjtötték néhány száz tudományos vizsgálat eredményeit (angolul).

Lednyiczky Gábor (a Centrum vezetője) biokibernetikus az elmúlt harminc évben a sejtközi kommunikációt kutatta, beleértve a sejtműködéshez szükséges tápanyagokat is.

Professzor Paul Clayton nem csak kutatója, de fejlesztője is csúcsminőségű táplálékkiegészítőknek.

Mit mond példáula Korona vírussal kapcsolatban:

Amit mi használunk

Kutatásainkra és saját tapasztalatainkra alapozva egyértelműen ezt ajánljuk:

 

Miért?

 

Biztonság és hatásosság

Az Xtend leírása többek közt összesen 65 EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elismert előny felsorolását tartalmazza.

Az Xtend+ leírása innen letölthető.

Különleges szabadalom az immunerősítésben

„Az Xtend+ 1-3/1-6 béta-glükánt tartalmaz. Ezeket az összetevőket sütőélesztőbaktérium-törzsek sejtfalából alaposan megtisztítva, saját eljárással vonjuk ki, s bizonyítottan fokozzák az immunrendszer működését. Ehhez az alapvető egészségügyi előnyhöz számos más vegyület (például a folsav, a vas, a B6-vitamin és a réz) is hozzájárul.”

Egy tabletta megfelel egy adag (valódi, tápanyagban gazdag) zöldség és gyümölcs tápanyag tartalmának.

ÖSSZETEVŐK: Kapszulaburok (hidroxipropil-metilcellulóz), olajfalevél-kivonat (Olea europea), Aquamin Mg tengeri magnéziumkivonat, térfogatnövelő szer (rizskorpa, burgonyakeményítő), C-vitamin acerolakivonatból (Malpighia glabra), magnézium (kelátkötésű magnézium-biszglicinát pufferolva), B-vitamin-komplexum őrölt hajdinacsírából (Fagopyrum esculentum), sütőélesztőből kinyert 1-3/1-6 béta-glükánok (Saccharomyces cerevisiae), kurkumakivonat(Curcuma longa), csomósodásgátló szerek (rizskorpa-koncentrátum, közepes láncú trigliceridek, azaz MCT-olaj kókuszdióból), cink (kelátkötésű cink-biszglicinát), brokkolikivonat (Brassica oleracea), E-vitamin (vegyes tokoferolok), zöldtea-kivonat (Camellia sinensis), paradicsomkivonat (Solanom lycopersicum), Concentrace® ionos ásványianyag-komplexum, lutein bársonyvirág-kivonatból (Tagetes erecta), zeaxantin bársonyvirágkivonatból (Tagetes erecta), bór (nátrium-tetraborát), MK-7-es formulájú K2-vitamin (menakinon), vas (kelátkötésű vasbiszglicinát), szelén (szelén-metionin), Q10-koenzim, molibdén (nátrium-molibdát), mangán (kelátkötésű mangán-biszglicinát), algából kivont béta-karotin (Dunaliella salina), Vitashine vegán D3- vitamin (kolekalciferol), réz (réz-biszglicinát), króm (króm-klorid), jód (kálium-jodid).

CSAK TUDOMÁNYOS ÉRDEKLŐDÉSŰEKNEK!
Paul Clayton professzor elmagyarázza az Xtend összetételét (magyar tolmácsolással):

Dr Paul Clayton professzor, vezető tudós a táplálkozás-tápanyag kutatás területén

Mi ezt szedjük azért, hogy (immun)sejtjeink jól tápláltak és erősek legyenek.
Hiszünk benne, hogy csak így tudjuk pótolni a modern táplálkozásunkból hiányzó létfontosságú alkotóelemeket.
Mind magunkon, mind az Xtendet szedő barátainkon tapasztaljuk a megnövekedett energiát, jobb alvást, nagobb teherbírást és kiemelkedő teherbíró- és ellenállóképességet.
Ezért tiszta szívből ajánljuk neked is.

Boltban nem kapható Magyarországon, úgyhogy ha te is érdemesnek találod, hívj minket a +36 30 272 9034 számon vagy írj nekünk.

Tennél magadért?

Ha szeretnél vértesztet csinálni és elkezdeni a kúrát, hívj minket, vagy írj nekünk.

+36 30 272 9034

Több infót kérek

GDPR

6 + 4 =