Tartozz te is

a 80%-hoz!

A Korona vírusos esetek 80%-ában a betegség lefolyása enyhe vagy tünetmentes.

Szeretnénk, ha a lehető legtöbb hozzánk forduló ebbe a 80%-ba tartozna

Ezért olyan praktikákat állítottunk össze, melyek alkalmazása várhatóan képes biztosítani, hogy ügyfeleink a fertőzést elkerülők vagy az enyhe tüneteket mutatók csoportjában tudhassák magukat.

N

Nagy valószínűséggel elkerülheti a komoly betegséget

Az adatok szerint csupán az esetek 20%-a jár súlyos tünetekkel.

N

A szervezet a vírusok ellen

Csak az erős, karbantartott immunrendszer képes védelmet biztosítani a vírusokkal szemben.
N

Városi legendák és tények

Mi kiszűrtük a tévhiteket, hatástalan trükköket, és csak olyan megoldásokat kínálunk, amik bizonyítottan működhetnek.
N

Többoldalú megközelítés

Nem elég csak kiegészítőket szedni, vagy csak jól táplálkozni, vagy csak mozogni. Megmutatjuk a helyes kombinációt.
N

Mindennek ára van

Néhány szükséges (t)ennivaló pénzbe kerül, néhány csak időt és odafigyelést igényel. Így vagy úgy, de erőfeszítéseket kell tenni ahhoz, hogy a 80%-kal maradjon.

N

Beszélhet velünk

Mi tényleg itt vagyunk és tényleg figyelünk. Beszélhet velünk online találkozóinkon, emailben vagy akár telefonon is.

Mi kell ahhoz, hogy a 80%-hoz tartozzon?

Találkozók. Termékek. Tanácsok.

Itt találja meg mindazt, amire szüksége van, ha komolyan növelni akarja saját és szerettei esélyét arra, hogy a fertőzésmentes 30%-ba, vagy legalább a fertőzött, de enyhe lefolyású 80%-ba tartozzanak.
Áldozzon rá, hogy ne legyen áldozat.

Az egészséges sejtmembránért

Ha sejtmembránjaink jó állapotban vannak, ellenállóbbak a vírusokkal szemben, és sejtjeink egészségesebbek lesznek. Az emberek 90%-ának sejtmembrán állapota kritikus. Vajon az öné milyen?

Jót, s jól - enni

Amit eszünk és ahogy, alapvetően határozza meg egészségi állapotunkat. Mit együnk karantén idején és azon kívül? Hogyan készítsük el helyesen?
alapanyagok, receptek, főzési tanácsok – írásban, videón és online előadásban.

Teljeskörű tápláltság

Mégha jól főzünk is, a modern élelmiszerek már nem tartalmazzák a szükséges ásványokat, egyéb tápanyagokat. Életbevágóan fontos, hogy ezeket kiegészítőkkel pótoljuk. Mivel és mennyivel? Elég lehet csak egy készítményt szedni, ha az jó.

Testmozgás

Mozogni KELL. Még bezártságban is. Mindenkinek saját képességei szerint, ha csak székbe ülve is ha másként nem megy. A mozgás az élet alapja. Mindenki számára mutatunk olyan gyakorlatokat, melyek az ellenállóképesség növelésére alkalmasak.

Védettség és bélflóra

Bélflóránk állapota alapvetően meghatározza immunrendszerünk állapotát. Mégis az emberek 74%-a szenved emésztési gondoktól. Olyan terméket ajánlunk, mely táplálja “jó” bélbaktériumainkat és serkenti az immunműködést.

BLOG

Cikkek, videók, podcastok. Folyamatosan publikálunk tudományos és népszerű tartalmakat immunerősítésről, egészségmegőrzésről, a Korona vírusról és más egészséget érintő témákról. Minden csak ellenőrzött forrásból!

Olvasnivaló…

Mindennapi történetek, 1. rész

Mindennapi történetek sorozatunkban egy-egy rövid és motiváló elbeszélést olvashattok, amelyek mindenki számára ismerősek lehetnek. A mindennapok megszokott mozzanatai jelennek meg bennük, melyek bár nüansznyi események, összességében mégis alakítják a napunkat, és benne önmagunkat. Segítenek abban, hogy más színben lássátok a veletek történteket, és hogy megleljétek a körülöttetek lévő, ezernyi apró örömforrást. Fogadjátok őket szeretettel!...

bővebben

Hangolódj önmagadra és vedd a kezedbe az irányítást!

Hangolódj önmagadra és vedd a kezedbe az irányítást! Az életben minden változik. Maga az élet változik és azon belül is Te magad. Ezekben a percekben is, mikor ezt az írást olvasod, zajlik a sok-sok biokémiai folyamat a szervezetedben. Ezek az apró, szabad szemmel nem is észlelhető módosulások kihatnak a testre és az elmére, és sok mindent befolyásolnak. Az emésztést, a látást, az immunrendszer erősségét, vagy épp gyengeségét, de még a...

bővebben

Krízishelyzetek – I. rész

Hogyan kezelhetjük eredményesen kríziseinket?   A jelenlegi helyzetet figyelembe véve, arra gondoltam, mesélek egy kicsit a krízishelyzetek sajátosságairól, illetve ezek kezelésének lehetőségeiről. Kezdjük rögtön az alapokkal, mit is értünk krízis alatt? Olyan szituációkat, amelyek messze meghaladják alkalmazkodóképességünket. Mindenki találkozott már életében krízishelyzetekkel, melyeket aztán fel is dolgozott, meg is oldott, és tanult...

bővebben

Varga Tamás

Olimpiai és világbajnok vízilabdázó,
a Debrecei VSE elnöke, vezetőedző

Ha bejönne hozzánk…

MINIMUM EGY NAPPAL ELŐBB BE KELL JELENTKEZNI!

+36 30 1734437

matrix@matrixholistic.hu

1065 BUDAPEST, Hajós utca 32.

IDŐPONTFOGLALÁS

Kapcsolódjon velünk a teljességhez!

Szolgáltatásaink jelenleg KIZÁRÓLAG előfoglalással vehetők igénybe. Kérjük, az alábbi gombra kattintva használja online időpontfoglaló rendszerünket. Enélkül nem tudjuk fogadni.

Feliratkozás a hírlevélre

Matrix információk

Sikeres feliratkozás!