MÁTRIX – MEGISMERÉS – MEGHITTSÉG

MÁTRIX – INFORMÁCIÓ – TECHNOLÓGIA

A Mátrix Központ élményeken keresztül segít optimalizálni az életminőséget. Az életben a legnagyobb hajtóerő a megélt, vagy megélni vágyott élmény. Budapest szívében létrehoztunk egy központot, ahol megélhetővé válik legnagyobb vágyunk: a belső egység.

Kellően nyugalmas térben, a legmodernebb technológia segít a mély belső élmények megéléséhez. Az idegrendszer kisimul, a légzés lenyugszik, a szervezet elkezdheti behozni lemaradásait. Egy óra elteltével, évekkel érzi magát fiatalabbnak a szervezet. Egységet érez.

Ezt a belső rendezettséget és egész-séget közvetítjük klienseinknek. Célunk az, hogy minden alkalommal közelebb jussanak erejük és teljesítőképességük optimumához. A Mátrix Központban töltött foglalkozások megismertetik ügyfeleinkkel a szervezet harmóniáját.

Ha kellő figyelmet fordítunk magunkra, akkor számos területen befolyásolhatjuk életminőségünket, szervezetünk regenerálódását, folyamatos megújulását. Az utóbbi 30 évben KIT kutatóink és oktatóink világszerte esélyt adtak a teljességben megélhető élet számára. Ez idő alatt ügyfeleink százezrei tapasztalhatták meg életük minőségi javulását.

A kozmikus mátrixra hangolt sejtek közötti kommunikáció ma már mérhető, bizonyítható jelenség. Az Ukrán Tudományos Akadémián, és számos európai és amerikai egyetemen végzett kutatásaink mindezt már 25 éve alátámasztják. Eredményeinket a tudományos élet, jeles képviselői elismerték, mely szerint ma egyértelműen kimondható, hogy akár a DNS szintű eltérések is harmonizálhatók a KIT program által.

Mire számíthatok, ha elmegyek a Mátrix Központba?

Szeretettel lenni magunk felé, ami képessé tesz bennünket mások felé is szeretettel fordulni. Hosszú utat jártunk be, és haladunk tovább és minden további állomás újabb tanulságokkal szolgál. Ügyfeleink által is tanulunk, fejlődünk. Ezen életszemléletet kínáljuk a hozzánk betérőknek és támogatjuk őket, hogy ne egyedül haladjanak a belső harmónia megteremtésének útján.

Meggyőződtünk róla, hogy amennyiben kellő figyelmet fordítunk önmagunkra, akkor befolyásolni tudjuk szervezetünk teljesítőképességét és önregenerálódási tevékenységeit. A belső egység és belső béke a legfontosabb az életben, amihez önmagunk ritmusának megtalálásán keresztül vezet az út.

Az általunk alkalmazott KIT, hosszú tudományos kutatás eredménye. Ez a módszer figyelembe veszi a szervezet saját működési ritmusát és igényeit, segíti a belső szinkronizációs folyamatokat. Támogatja a szervezeten belüli információáramlást, ami testi, lelki egyensúlyi állapot kialakulásához vezet. Elérjük a lényünk pillanatnyilag lehetséges maximális potenciálját.

Ebben az állapotban mély ellazultság és belső nyugalom, amit tapasztalunk. Finom zsibogás, a bizsergések különböző fajtája jelentkezik azokon a területeken, amelyek működése optimalizálódik. Néhol akár enyhe melegedés is tapasztalható a jobb perifériás keringés velejárójaként. Megpihen az elme is, bele-bele bóbiskol az ember abba, hogy a szervezete elkezdett regenerálódni. A végeredményről a tükör előtt is lehet tájékozódni: kisimultnak, megfiatalodottnak látjuk magunkat. A belső érzetek és a külső megjelenés egybevágnak: a fiatalság kisugárzása ez, az egységé – még életkorunkat tekintve is visszamentünk az időben úgy tíz évet.

Feliratkozás a hírlevélre

Matrix információk

Sikeres feliratkozás!